Nota biogràfica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jose Luis Gallego és naturalista, divulgador i consultor en sostenibilitat.

 

Col·laborador dels principals mitjans de comunicació, centra la seva tasca divulgativa a promoure la conscienciació i la participació ciutadana en la conservació i millora del medi ambient.

Conferenciant habitual i ponent en jornades, seminaris i cursos universitaris sobre natura i medi ambient, ha publicat més de 20 llibres de divulgació ambiental amb les principals editorials.

Director, presentador i guionista de documentals i sèries de natura i medi ambient com “Terra Verda” i “Naturalmente” (ambdues a TVE) o “Riu Avall” (TV3) ha col·laborat a alguns dels programes amb més èxit de la televisió catalana com ara “La Columna” , “Els Matins de TV3” o “El Temps del Picó”.

Amb una trajectòria de més de 25 anys a la ràdio, actualment col·labora al programa “Julia en la Onda” que dirigeix i presenta Julia Otero a les tardes d’Onda Cero i participa com expert en medi ambient a Catalunya Ràdio.

Ha estat columnista d’opinió d’El País i El Periódico i ha publicat centenars d’articles i reportatges als principals diaris i revistes, com National Geographic, Descobrir Catalunya o Muy Interesante, entre d’altres.

Actualment exerceix una gran activitat com a blogger a diversos mitjans digitals i escriu cada setmana les seves reflexions personals sobre la situació del medi ambient a La Vanguardia i fa un repàs setmanat a l’actualitat mediambiental a la seva columna dominical d’eldiario.es

Considerat com una de les 10 personalitats més influents de l’Estat en temes de medi ambient, ha rebut nombrosos reconeixements a la seva tasca divulgativa, entre els que cal destacar el Premi Nacional de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

Jose Luis Gallego és Enginyer Forestal d’Honor per la Universitat Politècnica de Madrid.

 

 

Autor de referència
Jose Luis ha publicat més de 20 llibres de divulgació ambiental en els darrers anys, fet que el converteix en un dels autors de referència en el sector. Si vols conéixer la seva obra visita LLIBRES PUBLICATS
Una llarga trajectòria
Amb una trajectòria de més de 30 anys com a divulgador ambiental, els treballs realitzats pel Jose Luis són molt variats, si vols conéixer millor la seva tasca visita TRAJECTÒRIA I RECONEIXEMENTS 

Contacta amb nosaltres per a qualsevol consulta»»»