Ecogallego Consulting

Junts en la cura del medi ambient

¿Estàs ajudant el medi ambient?  Nosaltres t’ajudem a explicar-ho

Ecogallego Comunicación Ambiental

ECOGALLEGO oferim un servei de consultoria i assessorament en comunicació ambiental dirigit a institucions, entitats i organismes administratius amb una veritable vocació de contribuir a la cura i la millora del medi ambient.

Format per un reduït grup de periodistes i divulgadors especialitzats en aquest àmbit, des d’ECOGALLEGO aportem solucions creatives, innovadores i diferenciades per comunicar la seva aposta pel medi ambient i formar els seus equips en responsabilitat ambiental.

Gestió de residus, estalvi d’aigua, eficiència energètica, mobilitat sostenible, consum responsable, energies renovables, producció neta, educació ambiental, espais naturals, conservació de la biodiversitat… els nostres àmbits d’actuació abasten totes les àrees relacionades amb el medi ambient.

La nostra gran flexibilitat ens permet adaptar-nos a les necessitats de comunicació de cada client, estudiant i analitzant els seus mètodes de treball per identificar les possibilitats de millora en comunicació ambiental i establir els mecanismes que li permetin posar en valor les accions dutes a terme per ajudar al medi ambient, tot des d’una relació molt propera i personal.

L’experiència de ECOGALLEGO està avalada per la trajectòria personal d’un dels principals divulgadors ambientals del nostre país, Jose Luis Gallego, amb més de tres dècades de trajectòria professional als mitjans de comunicació i una àmplia experiència en l’assessorament a institucions, entitats, empreses i organismes administratius en l’àmbit de la comunicació ambiental.

Des del rigor, l’honestedat, la credibilitat i l’experiència adquirida al llarg de molts anys de col·laboració amb els nostres clients, ECOGALLEGO és el millor aliat per comunicar a la societat l’aposta decidida i sincera per la cura, la protecció i la millora del medi ambient.

Si ajudes el medi ambient, t’ajudem a explicar-ho.

 
ECOGALLEGO Consulting
Mail: info@ecogallego.com
Tel: 667 717 931

go-green